تعداد افراد درگیر در آسیبهای اجتماعی فراتر از ۱۰ میلیون نفر است
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: در کشوری که آسیب های اجتماعی به این شدت، عمق و گسترش پیدا کرده، ارتقای آگاهیهای عمومی برای جلوگیری از این روند فزاینده، کاملا جدی و حیاتی است.
به گزارش وبسایت تخصصی مددکاری اجتماعی ۲۰۱۵ به نقل از ایلنا، نخستین جلسه شورای ارتقای آگاهی های عمومی، اطلاع رسانی و افکار سنجی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در سال جاری، با حضور محمد باقر الفت، مهدی امیری اصفهانی و جمعی از مدیران کل این معاونت برگزار شد.
الفت در این نشست با اشاره به گسترش آسیب های اجتماعی در کشور یادآور شد: با بررسی اعداد و ارقام هر یک از آسیب های اجتماعی روشن میشود که شمار افراد درگیر در آنها از ۱۰ میلیون نفر فراتر است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اضافه کرد : در کشوری که آسیب های اجتماعی به این شدت، عمق و گسترش پیدا کرده، ارتقای آگاهی های عمومی برای جلوگیری از این روند فزاینده، کاملا جدی و حیاتی است.
وی افزود:همین امر باعث شده که در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، ساختار را تغییر داده و بخشی به طور ویژه برای این ماموریت تعیین شد.
الفت همچنین خاطر نشان کرد: البته اگر به دنبال ارتقای آگاهی های عمومی هستیم باید روش های روز را بشناسیم و به متخصصین آن رجوع کنیم. معتقد کردن مردم به برنامه های پیشگیرانه وهمراه کردن مردم به اجرای آنها روش های خاص خود را دارد.
وی در ادامه به جایگاه شورای ارتقای آگاهی های عمومی، اطلاع رسانی و افکار سنجی در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اشاره کرد و سیاستگذاری و راهبری در عرصه آگاهی بخشی را بر عهده این شورا دانست.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه تاکید کرد: پیشگیری باید مردمی و از حصار این ساختمان خارج شود اگر پیشگیری به بدنه جامعه وارد شود موفقیت حاصل است. چرخ پیشگیری اگر در جامعه به چرخش بیفتد و مردم معتقد به این امر شوند دیگر متوقف نمی شود.
گفتنی است در این جلسه علی دارابی، معاون سابق سیما، شهرام گیل آبادی، رییس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران و علی اکبر اشعری رییس کمیته اطلاع رسانی این معاونت به عنوان اعضای حقیقی شورا حضور داشتند.